Anja C. Andersen samler stjernestøv

169,95 kr.

En fortælling om en af Danmarks store videnskabskvinder.

4-8 år.

Da Anja gik i skole, kom en astronom på besøg i klassen og fortalte om universet. Fra den dag af vidste Anja, hvad hun ville være, når hun blev voksen. Astronom! Anja er i dag ekspert i stjernestøv og kendt for at inspirere både børn og voksne med bøger og foredrag om rummet.

I børnebogen ‘Anja C. Andersen samler stjernestøv’ følger vi Anja fra hun er en lille pige med en stor drøm om at blive astronom, til hun som voksen bliver en anerkendt forsker i stjernestøv og kendt for sin evne til at fortælle om universet.

Da Anja var barn hun og hendes skoleklasse en dag besøg af en astronom. Han fortalte om rummet og alt det spændende, som findes derude; stjerner, planeter, måner og meget mere. Anja var fra den dag ikke i tvivl om, hvad hun ville være, når hun blev voksen. Hun ville nemlig være astronom. Og selvom livsrejsen derhen var lang, gik drømmen i opfyldelse og i dag er hun ekspert i stjernestøv og kendt for at inspirere hele Danmark til at lære mere om rummet ud.

‘Anja C. Andersen samler stjernestøv’ er en bog i serien ‘Danske stjerner’, der introducerer børn på 4-8 år for nogle af Danmarks største videnskabsfolk.

Bøgerne består af to dele. Første del er en fortælling, hvor man følger hovedpersonerne fra de er børn med store drømme til de vokser op og gør endnu større opdagelser. Anden del af bøgerne uddyber nogle af de faglige aspekter, der indgår i fortællingen.

Målgruppe: 4-8 år

Du kunne også være interesseret i...