30% rabat

Lene Hau stopper lyset

169,95 kr. 118,97 kr.

Vælg mellem alle bøger i serien:
15% for 2 bøger.
20% for 3 bøger.
25% for 4 bøger.
30% for 5 bøger.

En fortælling om en af Danmarks store videnskabskvinder.

Aldersgruppe: 4-8 år

Lene Hau var en ualmindelig nysgerrig pige. Hun spurgte om alt, hvad der var at spørge om, også selvom hendes far ikke altid kunne give et svar. Som voksen hjalp Lenes nysgerrighed hende med at gøre noget, som ingen nogensinde havde gjort før. Hun stoppede lyset!
I børnebogen ‘Lene Hau stopper lyset’ følger vi Lene Hau fra hun er en lille nysgerrig pige, til hun som voksen formår at stoppe det hurtigste i universet, lys!

Lene Hau blev født i 1959 og er i dag stadig aktiv som forsker i dag. Hun vandt international opmærksomhed da hun i 1999 som den første nogensinde formåede at sænke en lysstråle hastighed til 60 km/t. Sidenhen har hun stoppet lys fuldstændigt for derefter at sætte det samme lys i gang igen.

‘Lene Hau stopper lyset’ er en bog i serien ‘Danske stjerner’, der introducerer børn på 4-8 år for nogle af Danmarks største videnskabsfolk.

Bøgerne består af to dele. Første del er en fortælling, hvor man følger hovedpersonerne fra de er børn med store drømme til de vokser op og gør endnu større opdagelser. Anden del af bøgerne uddyber nogle af de faglige aspekter, der indgår i fortællingen.

Bogen er skrevet af Jakob Lund Pedersen og illustreret af Julie Østergaard.

Aldersgruppe: 4-8 år

Omtale:

Du kunne også være interesseret i...