Marie Hammer og mosmiderne

169,95 kr.

Vælg mellem alle bøger i serien:
15% for 2 bøger.
20% for 3 bøger.
25% for 4 bøger.
30% for 5 bøger.

En fortælling om en af Danmarks vigtigste videnskabskvinder.

Aldersgruppe: 4-8 år.

Da Marie var barn, måtte hele familien hjælpe til i roemarken. Det lærte hende om hårdt arbejde. Som voksen rejste Marie rundt i hele verden for at undersøge nogle bitte små dyr kaldet mosmider. Det skulle vise sig, at mosmiderne gemte på en stor hemmelighed om Jordens fortid.

4-8 år.

I børnebogen ‘Marie hammer og mosmiderne’ følger vi Marie Hammer fra hun er en lille pige til hun vokser op og efter et umådeligt produktivt arbejdsliv kan fremsætte veldokumenterede beviser for kontinentaldriftsteorien, der på dette tidspunkt ikke var anerkendt.

‘Marie Hammer og mosmiderne’ er en bog i serien ‘Danske stjerner’, der introducerer børn på 4-8 år for nogle af Danmarks største videnskabsfolk. Bøgerne består af to dele. Første del er en fortælling, hvor man følger hovedpersonerne fra de er børn med store drømme til de vokser op og gør endnu større opdagelser. Anden del af bøgerne uddyber nogle af de faglige aspekter, der indgår i fortællingen.

Serien er skrevet af børnebogsforfatter Jakob Lund Pedersen og illustrationerne er tegnet af illustrator Julie Østergaard.

Aldersgruppe: 4-8 år

Omtale:

Du kunne også være interesseret i...